Ledson Astro6+ Orange & Vit – Kompromisslöst blixtljus

Laddar...
Ledson Astro6+ Orange & Vit – Kompromisslöst blixtljus

Ledson levererar kompromisslöst blixtljus

Med en imponerande design och högkvalitativa funktioner är Astro6+ det optimala blixtljuset för alla typer av fordon. Med E-godkännande enligt ECE R65 och EMC-säkrad enligt R10 kan du lita på att Astro6+ inte bara lever upp till utan även överträffar dina förväntningar

Det är inte bara kvaliteten som imponerar. Med sina 21 olika blixtljusmönster erbjuder Astro6+ en stor nivå av anpassning och mångsidighet. Välj mellan orange eller vitt ljus med dualcolor-funktionen och skapa dina egna unika blixtljusmönster för att passa din personliga stil och preferens. Skulle du önska kan du till och med kombinera vitt och orange ljus i samma blixtmönster för det där lilla extra!

 

Astro6+ tar synlighet till en helt ny nivå genom att kunna synkroniseras med upp till 12 enheter, vilket garanterar enastående effekt och synlighet på vägen. Och med möjligheten att kombinera olika blixtmönster med både vitt och orange ljus kan du skapa en unik och iögonfallande ljuseffekt som inte bara förbättrar din synlighet utan också ger dig en extra kant när det gäller säkerhet.

Säkra din väg framåt med Astro6+ - det perfekta valet för de som kräver det bästa när det gäller stil, prestanda och säkerhet. Beställ din Astro6+ idag och ta kontroll över din väg till ökad säkerhet och synlighet.

 

Läs mer om Ledson Astro6+

Du kan läsa mer och beställa din egen Astro6+ redan idag - Astro6+ Blixtljus 12 LED orange och vit